2024 Ezberbozan KPSS Genel Yetenek Genel Kültür Vatandaşlık Soru Bankası pdf oku indir

tarafından
10
2024 Ezberbozan KPSS Genel Yetenek Genel Kültür Vatandaşlık Soru Bankası pdf oku indir

Kitabın dijital formatına erişim sağlayabilir.
. Testleri çözebilir.
. Video çözümleri izleyebilir.
Hibrit kitapta yer alan tüm sorular, uzman eğitmen kadrosu tarafından tek tek etiketlendirilmiştir. Yapay zekâ arti ile bu etiketler devamlı olarak haberleşmektedir ve hangi materyalin hangi öğrenme faaliyetinin temel yapıtaşı içerisinde yer alması gerektiği tespit edilmektedir.

Kullanıcılar testleri “Hibrit Kitap” üzerinden çözerek öğrenme durumlarını takip edebilmektedir.
Ayrıca Soru Robotu’nda yer alan 1.500+ soru içerisinden kendinize testler oluşturabilir ve öğrenmenizi destekleyebilirsiniz.

Hibrit kitaba erişim 2024 sınav tarihinde sona erecektir.
 
Bu kitap, Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Genel Kültür testinde önemli bir yeri olan Vatandaşlık bölümündeki soruları uygun bir sürede ve hatasız çözebilmeniz için oluşturulmuştur. Kitabımız, her soru için anlaşılır bir dilde hazırlanmış çözümlü anlatım ve açıklamalar içermektedir. Çalışmalarınız süresince QR kod ile erişebileceğiniz soru çözümlerinden yararlanmanız, konulara dair bilgilerinizi pekiştirmenizi ve konuları tüm ayrıntıları ile öğrenmiş olmanızı sağlayacaktır. Soruların çeşitliliği tercih edilirken en çok zorlandığınız soru tipleri, ÖSYM’nin şimdiye kadar hazırladığı sınavlarda çıkmış ve bundan sonra hazırlayacağı sınavlarda da çıkabilecek soru tipleri referans alınmış ayrıca konuyu pekiştirmenize yardımcı olacak düzeyde hemen hemen tüm soru tiplerine değinilmiştir. Yararlı olmasını dileriz.
 

2024 Ezberbozan KPSS Genel Yetenek Genel Kültür Vatandaşlık Soru Bankası isimli 232 sayfa yazılmış olan bu kitap ; Komisyon tarafından kaleme alınmış ve PEGEM AKADEMİ YAYINCILIK yayınevinin 21.08.2023 tarihinde yayımlanmıştır. Sizler pdf olarak bu kitabı indirebilir, Kitabın özetini buradan okuyabilirsiniz.

2024 Ezberbozan KPSS Genel Yetenek Genel Kültür Vatandaşlık Soru Bankası pdf oku indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.