Yelekler Arası / Hayat Dediğin 1 pdf oku indir

tarafından
8
Yelekler Arası / Hayat Dediğin 1 pdf oku indir

Afacan bir çocuk, onun kendini tüm katkı maddeleriyle mücadeleye adamış annesi ve evinin her köşesinden lavanta ve kurabiye çıkan anneannesi. Yaz tatilinin ardından yeniden erken kalkmaya, annesiyle babasının “hadi”lerine ve atıştırmalık niyetine çantasına koyulan hurma toplarına alışmaya çalışan Nefes, günümüzün hızla tüketilen dünyasından anneannesinin sımsıcak simit kokulu geçmişine yolculuğa çıkıyor.

Sosyal medyada “Akademisyen Anne” hesabı ile yüzbinlerce anne babaya gelişim destek önerileri veren, çocuk gelişimi alanında ülkemizin en üretken ve değerli isimlerinden Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal’dan yepyeni bir seri: 
Hayat Dediğin…

Ne de olsa hayat dediğimiz, iki yelek arası mesafe kadar!
 
Bu seriyle hayatın inişli çıkışlı yollarında birlikte ilerleyecek, nesiller arası iletişimden arkadaşlığa, okul hayatından maceraya, iyisiyle kötüsüyle her türlü duyguya ve duruma şahitlik edeceğiz. Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal’ın eğlenceli ve içten kalemi bu kez okul çocuğu Nefes karakteriyle vücut buluyor; bir çocuğun gözünden hayatın karşımıza neler çıkarabileceğini her kitapta farklı bir temayla irdeliyor.
 
Müfredat temaları: 
NESİLLER ARASI İLETİŞİM, DUYGULAR, ÇOCUK DÜNYASI, ZAMAN VE MEKÂN, HAYAT BECERİLERİ, ERDEMLER
 

Yelekler Arası / Hayat Dediğin 1 isimli 96 sayfa yazılmış olan bu kitap ; Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal tarafından kaleme alınmış ve KRONİK KİTAP yayınevinin 20.02.2024 tarihinde yayımlanmıştır. Sizler pdf olarak bu kitabı indirebilir, Kitabın özetini buradan okuyabilirsiniz.

Yelekler Arası / Hayat Dediğin 1 pdf oku indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.