Esma’ül Hüsna Atlası pdf oku indir

tarafından
10
Esma’ül Hüsna Atlası pdf oku indir

Özellikle genç kalpler ve zihinler için yazılmış bu eserle, Allah’ın 99 ismi ve sıfatları arasında büyüleyici bir yolculuğa çıkın. Harika çizimleriyle bu kitap, 7 yaş ve üstü çocuklara Allah’ın isimlerinin derin anlamlarını ve onlardan çıkarılacak dersleri anlatmak için tasarlandı.
Her isim basit ve ilgi çekici bir şekilde sunuluyor ve genç okuyucuları bu ilahî nitelikler üzerinde düşünmeye, bunların günlük yaşamdaki önemini anlamaya teşvik ediyor.
Bu sayfalar aracılığıyla çocuklar sadece Allah’ın isimlerini öğrenmekle kalmayacak, aynı zamanda bu sıfatları kendi eylem ve düşüncelerine nasıl dâhil edeceklerini de öğrenecekler.
Ebeveynler ve eğitimciler için harika bir kaynak ve evdeki kütüphanelere mükemmel bir katkı olan Esmâü’l Hüsnâ Atlası, gençlerin kalplerindeki Allah ile olan bağı derinleştirmeyi ve onlara ahlâki değerler aşılamayı hedeflemektedir.
İster ailece birlikte okunsun, ister bağımsız olarak keşfedilsin bu kitap; çocuğunuzun ruhsal gelişiminde, imanının beslenmesinde ve İslâmî öğretileri daha derinden anlaması için değerli bir yol arkadaşı olmayı vaat ediyor.
 

Esma’ül Hüsna Atlası isimli 112 sayfa yazılmış olan bu kitap ; Jenny Molendyk Divleli tarafından kaleme alınmış ve KARAVAN ÇOCUK yayınevinin 03.02.2024 tarihinde yayımlanmıştır. Sizler pdf olarak bu kitabı indirebilir, Kitabın özetini buradan okuyabilirsiniz.

Esma’ül Hüsna Atlası pdf oku indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.