O Bize Yeter pdf oku indir

tarafından
0
O Bize Yeter pdf oku indir

Allah, yerin ve göğün bütün imkânlarını insanın hizmetine verdi. Onu akıl nimetiyle donattı. Onu kendi haline bırakmayıp rahmetini elçiler vasıtasıyla insanlar arasında yaydı. Kimileri bu rahmeti gördü, duydu ve bildi. Rahmete nail olabilmek için O’na iman edip O’nun gösterdiği yola girdi. Kimileri ise aklını kullanmadı, rahmet elçilerine kulak asmadı, bilerek veya bilmeyerek rahmetten kovulan şeytanı yoldaş edindi.
Peki biz modern hayatın içinde O’nun yolunda nasıl kalabiliriz? O’nu nasıl tanıyabiliriz? O’nu nasıl düşünebiliriz? O’nun rızasını nasıl kazanabiliriz? O’nun bize vadettiği gerçek huzur ve mutluluğu elde etmemiz için nelere dikkat etmeliyiz?
Prof. Dr. Soner Duman, O Bize Yeter’de İslam’ın ışığında ibadet, huzur, dua, tövbe, sosyal ilişkiler, şükür, korku, karakter, ahiret ve daha nice konuya odaklanıyor. Bu mefhumların her birini ayetler ve hadisler ekseninde ele alan Duman, bu kaynakların hayatımızın her anında bize nasıl rehberlik etmesi gerektiğini gösteriyor. 
Allah’ı tanıtmaya, O’nun rahmetinin bizleri nasıl kuşattığını görmeye ve göstermeye, O’nunla ilişkimizin nasıl olması gerektiğini anlatmaya çalışan sohbet tadında bir başucu kitabı: O Bize Yeter
 

O Bize Yeter isimli 208 sayfa yazılmış olan bu kitap ; Soner Duman tarafından kaleme alınmış ve TİMAŞ YAYINLARI yayınevinin 05.09.2023 tarihinde yayımlanmıştır. Sizler pdf olarak bu kitabı indirebilir, Kitabın özetini buradan okuyabilirsiniz.

O Bize Yeter pdf oku indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.