Tuttum Ben Bu Orucu pdf oku indir

tarafından
2
Tuttum Ben Bu Orucu pdf oku indir

Peyami Zırtlak Ortaokulu öğrencileri Erol’un zorba davranışlarından artık bıkmıştı. Harçlığının zorla elinden alınması, çantanın çöpe atılması, defterinin kitabının yırtılması kimsenin hoşuna gitmezdi sonuçta! Herkes içten içe “Ne yapsak da bu zorba çocuktan kurtulsak?” diye soruyordu. Ama Ramazan farklı bir soru sordu: “Ne yapsak da Erol’un içindeki iyiliği ortaya çıkarsak?” dedi. İşte tüm macera bundan sonra başladı.
 
Mübarek Ramazan ayında bir yandan ilk oruçlarını tutan, bir yandan da okullarına zorba davranışlarıyla nam salmış Erol Pamukyürek’in aynı soyadı gibi pamuk yürekli bir insan olması için planlar yapan bir grup çocuğun nefis macerasını kaçırmayın!
 
Çünkü bizce “kötü çocuk” diye bir şey yoktur. İçindeki iyiliğe henüz dokunulmamış çocuk vardır ve Ramazan ayı insanların içindeki iyiliği ortaya çıkarmak için çok güzel bir fırsattır!
 

Tuttum Ben Bu Orucu isimli 144 sayfa yazılmış olan bu kitap ; Hatice Kübra Tongar tarafından kaleme alınmış ve HAYY KİTAP yayınevinin 31.03.2023 tarihinde yayımlanmıştır. Sizler pdf olarak bu kitabı indirebilir, Kitabın özetini buradan okuyabilirsiniz.

Tuttum Ben Bu Orucu pdf oku indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.